Hakkari AİHL aşure etkinliği düzenledi

Hakkari AİHL aşure etkinliği düzenledi

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Hüseyin Çelik Anadolu İmam Hatip Lisesi (AİHL) tarafından muharrem ayı nedeniyle aşure etkinliği düzenlendi.

Hakkari’nin Halife Derviş Mahallesinde bulunan ve 2016-2017 eğitim - öğretim yılında faaliyete başlayan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Hüseyin Çelik Anadolu İmam Hatip Lisesi (AİHL) tarafından Muharrem ayı münasebetiyle aşure etkinliği düzenlendi.

Okulda düzenlenen aşure etkinliğine, il Müftüsü M. Faysal Geylani ile kurum memurları, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı.

Program Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Ardından İmam Hatip Lisesinin elde ettiği başarıları konulu slayt gösterimiyle devam etti.

Aşure dağıtımının ardından İl müftüsü M. Faysal Geylani’nin dualarıyla etkinlik son buldu. Çıkışta yeni hizmet binasını da gezen Geylani ve beraberindekiler sınıfları ve birimleri tek tek dolaştı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.