Hacı ve Memduh Boydak tutuklandı

Hacı ve Memduh Boydak tutuklandı

Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Boydak ve holdingin CEO'su Memduh Boydak, mahkemece tutuklandı. Tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edilen Murat Bozdağ ise serbest bırakıldı.

Kayseri'de 'Paralel Yapı' soruşturmasında gözaltına alınan ve mahkemeye sevk edilen Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Boydak ve holding CEO'su Memduh Boydak, tutuklandı. Holdingin yönetim kurulu üyesi Murat Bozdağ ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Adliye önünde bekleyen yakınları ve şirket çalışanları cezaevine götürülen Hacı ve Memduh Boydak'ı alkışlarla uğurladı. Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve tutuklanan Hacı ve Memduh Boydak'ın kardeşi Mustafa Boydak, medya mensuplarına kısa bir açıklama yaptı.

Mustafa Boydak, adliye önünde bekleyen yakınlarına ve şirket çalışanlarına teşekkür ederek, şöyle dedi:

"GEÇMİŞTEKİ HAYIR İŞLERİNDEN KAYNAKLANDIĞINI SANIYORUZ"

"Yarın gruptan açıklama yapılacak ancak, ben size bir iki cümle etmek istiyorum. İki gündür şirket yönetimimizden 4 kişi gözaltına alınmıştı. Bunlarla ilgili hukuki süreç vardı, adli işlemleri takip ettik. Tutuklanan kardeşlerimle ilgili iddialar var, gönlümüz hepsinin tutuksuz yargılanmasını isterdi. Türk adaletine güveniyoruz, geçmişteki hayır işlerinden kaynaklanan bir tutuklama olduğunu sanıyoruz. Allah can sağlığı versin, hayırlısı olsun. Hukuki açından gereken itirazlarda bulunacağız."

Tutuklanan Hacı ve Memduh Boydak, Kayseri Kapalı Cezaevi'ne götürüldü.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.