Haber Nöbeti’nin beşinci grubu Diyarbakır’da

Haber Nöbeti’nin beşinci grubu Diyarbakır’da

Gazeteciler Çanrı Sarı, Aslı Ceren Aslan, Murat Sayan, Gökhan Yılmaz ve Abdurrahim Çelebi Haber Nöbeti için Diyarbakır’da.

“Gerçeğin peşindeyiz, meslektaşlarımızın yanındayız” diyerek bölgede haber nöbetine başlayan gazetecilerin beşinci ekibi Diyarbakır’da göreve başladı.

Haber Nöbeti beşinci ekibinde Evrensel’den Çanrı Sarı, Özgür Gelecek’ten Aslı Ceren Aslan, Yeni Asya’dan Murat Sayan, Gökhan Yılmaz ve Abdurrahim Çelebi yer aldı.

Gazeteciler, sokağa çıkma yasaklarının olduğu illerde zor koşullar altında görev yapan meslektaşlarıyla dayanışmak için 3 Şubat’tan beri Diyarbakır, Mardin, Şırnak’ta haber nöbeti tutuyor.

Bu vardiya ile birlikte nöbet devralan gazeteci sayısı 39’a ulaştı.

Kimler katılmıştı?

Haber Nöbeti’ne daha önce, Cumhuriyet’ten Ayşe Yıldırım, Pınar Öğünç ve Ceyda Karan, Haberdar’dan Celal Başlangıç ve Said Sefa, Evrensel’den Ceren Sözeri ve Fatih Polat, Özgür Düşünce’den Ergun Babahan, bağımsız gazeteci Evrim Kurdoğlu, ETHA’dan Önder Öner ve Arzu Demir, Diken’den Tunca Öğreten Hayko Bağdat ve Mehveş Evin, serbest gazeteci Tuğba Tekerek, Bianet’ten Elif Akgül, sol haber’den Mesut Balcı, BirGün’den Zeynep Yüncüler, gazeteci Fehim Işık, Agos’tan Yetvart Danzikyan, Zete’den Cihangir Balkır, Sendika.org’dan Demet Yılan,  Dokuz8haber’den Gökhan Biçici, İleri Haber’den Metin Cihan ve Özgür Radyo’dan Semra Çelebi, Aram Ekin Duran (T24 Blog yazarı), Aysel Kılıç (Demokrat Haber), Güliz Karaoğlan Vural (Nokta), Gülşen İşeri (İnsan Haber), Gülten Üstündağ (Today’s Zaman), Leyla Alp (serbest gazeteci), Nevin Sungur (Açık Radyo), Pelin Cengiz (Haberdar) ve Yavuz Baydar (P24) katılmıştı.

Haber Nöbeti ile ilgili gelişmeleri Twitter adresinden takip edebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.