Güvenlik Zirvesi başladı

Güvenlik Zirvesi başladı

Güvenlik Zirvesi, Başbakan Ahmet Davutoğlu başkanlığında toplandı.

Güvenlik Zirvesi, Başbakan Ahmet Davutoğlu başkanlığında Çankaya Köşkü'nde toplandı. Toplantının gündeminde, bölgedeki çatışmalı ortam ve son gelişmeler olacak.

Toplantıya, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, Başbakan Yardımcıları Numan Kurtulmuş, Yalçın Akdoğan ve Tuğrul Türkeş, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, İçişleri Bakanı Efkan Ala, Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Galip Mendi, Başbakan Başdanışmanları Ali Sarıkaya, Hatem Ete, Başbakanlık Müsteşarı Kemal Madenoğlu, Dışişleri Müsteşar Yardımcıları Ahmet Muhtar Gün ve Ümit Yalçın, MİT Müsteşarı Hakan Fidan, Genelkurmay Harekat Başkanı Bahadır Köse, Kamu Düzeni ve Güvenliği Müsteşarı Muhammed Dervişoğlu, Emniyet Genel Müdürü Celalettin Lekesiz, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkçi, Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım katıldı.  

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.