Güray Vural transferinde mutlu son

Güray Vural transferinde mutlu son

Trabzonspor, Güray Vural'ın transferi için Akhisar Belediyespor ile her konuda anlaştı.

Trabzonspor, mali açıdan zor durumda olmasına karşın dış transfere devam ediyor. En büyük iki sıkıntı forvet ve sol bek bölgesindeydi. İleri uçtaki sorun Muhammet Demir ile çözüldü. 2 milyon 750 bin Euro bonservis bedeli karşılığında genç golcüyü kadrosuna katan Fırtına, Güray Vural transferinde de mutlu sona ulaştı.

Fanatik Gazetesi'nin haberine göre; yaklaşık 3 haftadır süren pazarlıklar sonucunda kulüpler anlaşmaya vardı. Bordo-mavililer, oldukça kârlı bir işe imza attı. Öyle ki Soner Aydoğdu ve Alper Uludağ’ı kadroda düşünmeyen, bu iki ismin maaş maliyetinden kurtulmak isteyen Trabzonspor, onları gönderecek takım arıyordu. Bu kulüp Akhisar Belediyespor oldu. Güray’a karşılık Soner ve Alper takasta Ege ekibinin yolunu tutacak. Her iki oyuncu da Akhisar’a gitmeye ikna edildi.

DETAYLAR KONUŞULUYOR

Böylece Trabzonspor, bonservis bedeli ödemeden Güray’ın işini bitirdi. Oyuncunun menajeriyle detaylar üzerinde görüşen Fırtına, 1-2 gün içinde resmi sözleşmeyi imzalatacak.

Bordo-mavililer, Güray’ı da kadrosuna kattıktan sonra devre arası transferini noktalayacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.