Gül'den 'Boydak Holding' açıklaması

Gül'den 'Boydak Holding' açıklaması

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Boydak Holding’in üst düzey dört yöneticinin gözaltına alınışı ile ilgili yaptığı değerlendirmede, “Türkiye’nin önemli sanayicilerinden. Ümit ederim ki daha fazla rencide edilmezler” dedi.

11. Cumhurbaşkanı Gül, cuma namazını Maslak’taki Orman Bölge Müdürlüğü içinde yer alan Fatih Ormanı Camisi’nde kıldı. Namaz sonrası cemaatle hatıra fotoğrafı çektiren Gül, gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını yanıtladı. Kayseri Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü "FETÖ/PDY" soruşturması kapsamında Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Boydak, şirket CEO'su Memduh Boydak, Yönetim Kurulu üyeleri Erol Boydak ve Murat Bozdağ’ın gözaltına alınması ile ilgili soruya, “Boydak Ailesi, çalışkanlığı ile, dürüstlüğü ile, hayırseverliği ile bilinen bir aile. Türkiye’nin önemli sanayicilerinden. Ümit ederim ki daha fazla rencide edilmezler” diye cevap verdi.

Gül, Anayasa Mahkemesi’nin gazeteciler; Can Dündar ve Edem Gül hakkında verdiği karara ilişkin soruları ise yanıtsız bıraktı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.