Göstericiler İett Otobüsünü ve itfaiye aracını yaktı

Göstericiler İett Otobüsünü ve itfaiye aracını yaktı

GAZİOSMANPAŞA Karayolları Mahallesi'nde,eylemciler tarafından atılan molotof kokteylleri sonucu, bir İETT otobüsü ile itfaiye aracı yakıldı

İSTANBUL - Olay, Osmanbey Caddesi üzerinde saat 18.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bir grup gösterici yolu trafik kaparatak eylem yaptı.

Ardından cadde üzerinde ilerlemekte olan İETT otobüsünü durduran gösterciler yolcular tahliye edildi. Ardından molotof atılan otobüs alev aldı. Ekipler, yanan otobüse köpük sıkarak alevleri söndürdü. Daha sonra soğutma çalışması yaptı. Ancak belediye otobüsü hurda yığınına döndü ve kullanılamaz hale geldi.

İTFAİYE ARACI ALEV ALEV YANDI

Olay yerinde polis ekiplerinin çevre güvenliği alamaması nedeniyle, itfaiye ekipleri otobüsteki yangını söndürür söndürmez hızla olay yerinden ayrılmaya başladı. Ancak itfaiye araçlarından biri, Fatih Caddesi üzerinde ilerlerken, yola barikat kuran bir grup gösterici molotof kokteyli attı.

İtfaiye aracı yaklaşık 15 dakika boyunca alev alev yandı. Daha sonra, TOMA'ların eşliğinde, olay yerine başka bir itfaiye aracı geldi ve alevlere müdahale etti. Vatandaşların da yardımıyla, alev alev yanan itfaiye aracı kısa sürede söndürüldü. Ancak aracın ön tarafı kullanılamaz hale geldi.

Göstericiler İett Otobüsünü ve itfaiye aracını yaktıGöstericiler İett Otobüsünü ve itfaiye aracını yaktıGöstericiler İett Otobüsünü ve itfaiye aracını yaktı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.