Gökçek'ten 'Safiye İnci özrü'

Gökçek'ten 'Safiye İnci özrü'

Eski Ankara büyükşehir belediye başkanı Melih Gökçek, Anıtkabir'de Atatürk'e hakaretle suçlanan Safiye İnci'nin 'normal yaşantısı' diye bir başka bir kadının fotoğrafını Twitter'da paylaştı.

Ankara’nın eski belediye başkanı Melih Gökçek, Anıtkabir’de çektiği videoda Atatürk’e hakaretle suçlanan Safiye İnci hakkındaki tweetlerinde sosyal medyada yayılan bir fotoğrafı ‘Safiye İnci’nin başı açık gerçek hali’ olarak paylaştı.

Gökçek, İnci’nin esasında ‘ODTÜ öğrencisi olduğunu’ da iddia etti.

Gökçek’in paylaştığı fotoğraftaki Tuğçe Maden ise “Melih Gökçek Bey, fotoğraftaki benim. Yani çarşaflı kızın açık hali değilim!? Lütfen böyle kaynağı belirsiz paylaşımları daha da yayarak insanları yanlış yönlendirmeyin! Hele ki siz Türkiye Cumhuriyeti’nin başkentini uzun süre yönetmiş birisiniz..”diye isyan edince, Gökçek de tweet’i silip özür diledi. Maden şimdi, kendisinin fotoğrafını yayan hesaplara dava açmaya çalışıyor.

Gökçek dün gece attığı seri tweetlerde, Atatürk’e hakaret görüntülerini piyasaya sürenin ise FETÖ’cü bir hesap olduğunu söyleyip, ‘yeni neslin provokatörü’ dediği Safiye İnci’nin polis olan amcası ile öğretmen olan yengesinin FETÖ’den ihraç edildiği iddialarına dikkat çekti. Ardından da, İnci’nin başı açık fotoğrafı olduğunu iddia ettiği kareyi paylaştı.

Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.