Genç kadına çarptıktan sonra kaçan sürücü teslim oldu

Genç kadına çarptıktan sonra kaçan sürücü teslim oldu

Bursa’da bir kadına minibüsle çarpıp öldüren ve olay yerinden kaçan ehliyetsiz sürücü vicdanına yenik düşüp teslim oldu.

Bursa'nın merkez Osmangazi ilçesi Panayır Mahallesi İstanbul yolunda dün akşam meydana gelen kazanın ardından, genç kadının ölümüne sebep olup olay yerinden kaçan sürücü vicdanına yenik düştü.
Edinilen bilgiye göre, A.Ş.’nin (30) ehliyetsiz olarak kullandığı 16 CYV 20 plakalı minibüs, yolun karşı tarafına geçmek isteyen Semra Körpe'ye (30) çarptı. Kazanın ardından sürücü A.Ş. aracını bırakıp olay yerinden kaçtı. Kazayı gören vatandaşların haber vermesiyle olay yerine gelen 112 ekiplerinin bütün müdahalesine rağmen Körpe hayatını kaybetti. Körpe'nin, Osmangazi ilçesinde bir GSM şirketinde çalıştığı ve mesai bitiminden sonra bir arkadaşına gitmek için yolda olduğu öğrenildi.

Kazanın ardından olay yerinden kaçan A.Ş, gece saatlerinde vicdanına yenik düşerek Ertuğrulgazi Polis Karakoluna teslim oldu. A.Ş, ifadesinde, "Birden önüme çıktı, duramadım ve vurdum. Ehliyetim olmadığı için korktum bu yüzden olay yerinden kaçtım" sözlerine yer verdi.

Gözaltına alınan A.Ş, adliyeye sevk edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.