Gazetecilere Şemsiyeli sokakta yemek verildi

Gazetecilere Şemsiyeli sokakta yemek verildi

Hakkari Belediyesinin desteğiyle oluşturulan Şemsiyesi Sokak'ta faaliyet gösteren esnaf sokağı tanıtmak için basın mensupları ile bir araya geldi.

Hakkari Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından Bulvar Caddesi üzerinde boyama çalışmalarının yapıldığı, esnaflar tarafından şemsiyeler ile donatılarak renklendirilen ve halk arasında artık Şemsiyeli Sokak olarak tanımlanan Özdemir Sokağı renkli görüntülere sahne oldu.

Şemsiyeli sokak sakinlerinden Faruk Kahraman ve Hakkarili Serbest Muhasebeci Mali Müşavir/ Bağımsız Denetçi Reşit Orman tarafından ildeki gazetecilere bir lokantada yemek verdi.

Gazetecilerle bir araya gelen Orman, gazetecilerle kaynaşmak ve bu güzel sokağı tanıtmak amacıyla bir araya geldiklerini söyledi.

Şemsiyeli sokak isminin sanat sokağı olması gerektiğini belirten Orman Cadde süslemesinin Hakkari caddelerine ayrı bir renk kattığını belirterek emeği geçen herkese teşekkür etti.

Gazeteciler ise Hakkari’de ün kazanmış ve yöresel her çeşit lezzetli yemeklerin bulunduğu bir mekanda yemek yemenin mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, Şemsiyeli sokağın ise il merkezine ayrı bir renk kattığını ifade ederek, yemekten dolayı Serbest Muhasebeci Mali Müşavir/ Bağımsız Denetçi Reşit Orman’a teşekkür ettiler.

1-20160907144646.jpg

1-20160907144340.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.