Gazeteci Beritan Canözer “heyecanlı” olduğu için gözaltına alınmış

Gazeteci Beritan Canözer “heyecanlı” olduğu için gözaltına alınmış

Diyarbakır’da haber takibi yaparken gözaltına alınan JİNHA muhabiri Beritan Canözer “heyecanlı” olduğu için gözaltına alınmış, Canözer için 24 saat ek gözaltı süresi istendi.

Diyarbakır’ın Sur ilçesinde sokağa çıkma yasağını protesto etmek için yapılan yürüyüşü takip ederken gözaltına alınan JİNHA muhabiri Beritan Canözer “heyecanlı” olduğu için gözaltına alınmış.

JİNHA’nın haberine göre, özel harekat polisleri tarafından “makul şüphe” gerekçesiyle gözaltına alınan gazeteci Beritan Canözer “Gazeteciyim haber takibi yapıyordum” demesine rağmen gazetecinin “eylemi yönlendirdiği” iddia edildi, “Yakalandığınız esnada heyecanlı tavırlarınızdan dolayı alındınız” açıklaması yapıldı.

Ofis’te polisler tarafından Ford Ranger’a zorla bindirilerek gözaltına alınan Canözer 48 saattir Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü TEM Şube’de tutuluyor.

Emniyette ifade veren Beritan için 24 saat ek gözaltı süresi istendi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.