Galatasaray'da Akhisar'a karşı 4 eksik

Galatasaray'da Akhisar'a karşı 4 eksik

Galatasaray'da yarın oynanacak Akhisar Belediyespor karşılaşmasında 4 oyuncu forma giyemeyecek.

Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında sarı-kırmızılı ekip, yarın sahasında Akhisar Belediyespor ile karşılaşacak. Türk Telekom Arena Stadyumu'nda saat 16.00'da başlayacak olan müsabakayı Deniz Ateş Bitnel yönetecek. Sarı-kırmızılı takımda bir süredir sakatlıkları bulunan Hamit Altıntop ile Jason Denayer'in yanı sıra Beşiktaş derbisinde sakatlanan Burak Yılmaz ve kart cezalısı Selçuk İnan, yarınki müsabakada forma giyemeyecek. Sol ayak bileğinde ağrısı olan Lukas Podolski'nin ise Manisa ekibine karşı forma giymesi bekleniyor.

6 OYUNCU SINIRDA

Galatasaray'da 3'er sarı kartları bulunan Sabri Sarıoğlu, Yasin Öztekin, Semih Kaya, Hakan Balta, Aurelien Chedjou ve Olcan Adın, Akhisar Belediyespor karşılaşmasında kart görmeleri halinde ligin 17. haftasında oynanacak Kayserispor müsabakasında cezalı duruma düşecek.

AKHİSAR'DA TEK EKSİK DOUGLAO

Konuk ekip Akhisar Belediyespor'da ise sakat oyuncu bulunmazken, geride kalan haftalarda 8 sarı kart gören Brezilyalı defans oyuncusu Douglao cezası sebebiyle Galatasaray'a karşı forma giyemeyecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.