Galatasaray 0 - 0 Fenerbahçe

Galatasaray 0 - 0 Fenerbahçe

Galatasaray ve Fenerbahçe bu akşam karşı karşıya geliyor. İlk yarısı golsüz sona eren karşılaşmada bir pozisyon nedeniyle Igor Tudor ve Aykut Kocaman arasında tartışma yaşandı.

Süper Lig’in 9’uncu haftasında  oynanan Galatasaray – Fenerbahçe maçı golsüz sona erdi.

TT Stadı’nda 19.30’da başlayan mücadeleyi hakem Cüneyt Çakır yönetti. Karşılaşmanın ilk yarısında Fenerbahçe daha etkili görüldü. Sarı-lacivertliler Vincent Janssen ile 2 önemli pozisyon yarattı. Janssen iki şutunda da çerçeveyi bulamadı.

Bir pozisyonda Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor ve Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman arasında tartışma yaşandı.

Galatasaray’da 19. dakikada sakatlanan Serdar Aziz’in yerine Latovlevici oyuna dahil oldu. İlk yarı 0-0 eşitlikle son buldu.

İkinci yarıda Yardımcı Hakem Tarık Ongun’a tribünden atılan yabancı maddeler isabet etti. Cüneyt Çakır, oyunu bir süre duraklattı. Karşılaşma daha sonra devam etti.

73’üncü dakikada ikinci sarı karttan kırmızı kat gören Younès Belhanda, Galatasaray’ı 10 kişi bıraktı.

Karşılaşma golsüz beraberlikle sonuçlandı.

KADIKÖY’DEN 35 OTOBÜS KALKTI

Mücadeleyi deplasman tribününden takip edecek olan Fenerbahçeliler Kadıköy’de Ülker Stadyumu çevresinden kaldırılan otobüslerle Türk Telekom Stadı’na gitti.

Sarı-lacivertli taraftarları 35 otobüs Türk Telekom Stadyumu’na götürürken, otobüse binişte yoğun güvenlik önlemleri alındı. Tek tek aranan taraftarlar Passolig kart ve bilet kontrolünden geçirildi. Passolig kartı olmayanlar otobüse alınmadı.

İLK 11’LER:

Galatasaray: Muslera, Maicon, Serdar Aziz, Denayer, Mariano, Fernando, Tolga, N’Diaye, Feghouli, Belhanda, Gomis

Fenerbahçe: Kameni, Isla, Neustadter, Neto, Hasan Ali, Josef, Ozan, Dirar, Giuliano, Valbuena, Janssen

Cüneyt Çakır’ın yönettiği mücadelede Bahattin Duran ve Tarık Ongun yardımcılıkları yürütüyor.

GALATASARAY 4, FENERBAHÇE 3 MAÇ KAZANDI

Galatasaray, Fenerbahçe ile Türk Telekom Stadyumu’nda 8 kez karşı karşıya geldi. Bu maçlarda sarı-kırmızılılar 4 kez rakibini yenerken, sarı-lacivertliler de 3 kez sahadan galip ayrıldı. 1 maçta ise galip taraf çıkmadı. Yeni stadındaki ilk derbiyi 8 Mart 2011 tarihinde Fenerbahçe ile oynayan Galatasaray, karşılaşmayı 2-1 kaybetmişti. Geride kalan 8 müsabakada sarı-kırmızılılar 10, sarı-lacivertliler de 8 gol kaydetti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.