Firuzağa saldırısıyla ilgili 3 gözaltı

Firuzağa saldırısıyla ilgili 3 gözaltı

Firuzağa'da bulunan bir plakçıda önceki akşam düzenlenen müzik etkinliğini basıp içerideki kişileri darp eden 3 kişi gözaltına alındı.

İstanbul'un Beyoğlu ilçesine bağlı Firuzağa Mahallesi'nde bulunan bir plakçıda önceki akşam düzenlenen müzik etkinliğine "alkol içtikleri" gerekçesiyle gerçekleşen saldırı olayına ilişkin 3 kişi dün akşam saatlerinde gözaltına alındı. Olay anına dai görüntülerden tespit edilen kişiler, gözaltına alındıktan sonra sorgulanmak üzere İstanbul Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürüldü. 

Gözaltına alınanlardan biri ifadesinin ardından serbest bırakılırken, bir beyaz eşya firmasında teknik servis elemanı olan D.B. ve servis şoförü olduğu öğrenilen S.T.'nin emniyetteki işlemleri ise sürüyor.

D.B.'nin olay anında çekilen amatör görüntülerde plakçıya girip bazı kişileri darp ederek dışarı çıkaran beyaz tişörtlü kişi olduğu öğrenildi.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.