Fikret Orman’dan derbi açıklaması

Fikret Orman’dan derbi açıklaması

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, cumartesi günü oynanacak Galatasaray derbisine ilişkin, "Önemli bir maç. Her derbinin kendine özgü bir hikayesi olur. Bizim açımızdan önemi; Vodafone Arena’daki ilk derbi olması” dedi.

Beşiktaş Kulübü, ulaşım için Temsa ile sponsorluk anlaşması imzaladı. Vodafone Arena’da düzenlenen törene Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman ve Temsa Genel Müdürü Dinçer Çelik katıldı.

“Sponsorluk gelirlerini 10 kat arttırdık”

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, toplantıda yaptığı açıklamada, “Haftaya güzel başladık. İnşallah bu hafta da güzel bir hafta olur. Bildiğiniz gibi bu sene Temsa şirketi ile bizim futbol takımımızın sponsorlukları ile alakalı bir anlaşma yaptık, onlar bize araç desteği veriyorlar. Türkiye’nin gururu olan bir marka ile böyle bir anlaşma yaptığımız için çok mutluyum. Beşiktaş bu sene Şampiyonlar Ligi’nde biliyorsunuz, Temsa da gururla bizi Avrupa’da temsil ediyor. Bu iki marka bir araya geldiği için çok mutluyum. Hem İstanbul’da hem de deplasmanda Temsa otobüsleri ile seyahat edeceğiz. Beşiktaş’a geldiğimizden beri en önem verdiğimiz konu marka değeri. Son 4 yılda Beşiktaş’ın sponsorluk gelirlerini yaklaşık 10 katı arttırdık. Bütün ilişkilerimizde karşılıklı kazanma ilkesini benimsedik. Bu anlaşmada da hem Beşiktaş’a hem de Temsa’ya büyük fayda getirecektir. Tüm Temsa şirketine çok teşekkür etmek istiyorum” dedi.

“İnşallah şans bizden yana olur”

Cumartesi günü oynayacakları Galatasaray derbisi hakkında da konuşan Orman, “Önemli bir maç Galatasaray derbisi. Her derbinin kendine özgü bir hikayesi olur. Bizim açımızdan önemi; Vodafone Arena’daki ilk derbi olması. Ama daha çok oynanacak maç var. İnşallah sahada oyuncuların karar vereceği, taşkınlığın olmadığı, hoşça izlenen, herkesin hayatlarında bir anı olarak kalacak bir maç diliyorum. Galatasaray da kazanmak için gelecektir. Beşiktaş da Galatasaray’ı yenmek isteyecektir. İnşallah şans bizden yana olur” açıklamasında bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.