Fenerbahçe’nin yıldız oyuncusu: ‘Çocuklar ölmesin, maça gelsin’

Fenerbahçe’nin yıldız oyuncusu: ‘Çocuklar ölmesin, maça gelsin’

Fenerbahçe’nin yıldız oyuncusu Diego Ribas, Amedspor maçı öncesinde Surlu çocuklarla birlikte çekilmiş toplu fotoğrafı, “Çocuklar ölmesin, maça gelsin!” mesajı ile paylaştı.

Fenerbahçe’nin Brezilyalı yıldız oyuncusu Diego Ribas, yarın oynanacak Amedspor maçı öncesi Facebook hesabından bir ‘barış’ mesajı paylaştı.

Yıldız oyuncu, Portekizce, İngilizce ve Türkçe olarak “Çocuklar ölmesin, maça gelsin!” dedi.

Diego Ribas, bu ‘barış’ mesajını, Diyarbakır’ın Sur ilçesinden Fenerbahçe-Amedspor maçını izlemeleri için İstanbul’a getirilen 45 çocuğun bulunduğu bir fotoğraf eşliğinde takipçileriyle paylaştı.

i-1-20160302235830.jpg

Çocuklar ölmesin’ diyen Amedspor’a ceza

Ribas’ın paylaştığı mesajda yer alan “Çocuklar ölmesin, maça gelsin” ifadesinin bulunduğu bir pankartla sahaya çıkan Amedspor kulübü, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na (PFDK) sevk edilmiş ve ceza almıştı.

Kupa maçı yarın

Fenerbahçe ile Amedspor, yarın Türkiye Ziraat Kupası’nda karşı karşıya gelecek.

İki takım arasında Diyarbakır’da oynanan maç 3-3’lük skorla sona ermişti.

Amedspor kulübü üst üste verilen cezalar nedeniyle Diyarbakır’daki maça seyircisiz çıkmıştı. Kulübün taraftarları yarın Kadıköy’de oynanacak maça da alınmıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.