Fenerbahçe'den Guarin için 7 milyon Euro

Fenerbahçe'den Guarin için 7 milyon Euro

Sarı-lacivertliler, sezon başında isteyip alamadığı Kolombiyalı orta saha oyuncusu Fredy Guarin için Inter'e 7 milyon Euro teklif etti.

Fenerbahçe, yaz transfer döneminde yakından ilgilendiği Fredy Guarin'i yeniden gündemine aldı. İtalyan basını, sarı-lacivertli kulübün Kolombiyalı orta saha oyuncusu için Inter'e 7 milyon Euro teklif ettiğini yazdı.

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; teknik direktörlük görevine Roberto Mancini'nin gelmesinin ardından yedek futbolcu konumuna düşen Guarin bu sezon 13 maçta forma şansı bulabildi. Inter yönetiminin de yıllık 3.2 milyon Euro'ya ulaşan maliyeti nedeniyle tecrübeli oyuncuyu elden çıkarmak istediği belirtildi.

PEREIRA, JOSEF'E ALTERNATİF OLARAK İSTEDİ

Guarin'i yeniden Fenerbahçe'nin gündemine getiren isim ise teknik direktör Vitor Pereira oldu. Brezilya Ligi biter bitmez Türkiye'ye gelen ve 1.5 sezondur aralıksız forma giyen Josef de Souza'nın ikinci yarıda formdan düşme ihtimalini göz önüne alan Portekizli çalıştırıcı, Guarin'in transfer edilmesini istedi.

İtalyan basını, 2017 Haziran ayına kadar sözleşmesi bulunan Guarin'in satın alma opsiyonlu olarak Fenerbahçe'ye kiralanma ihtimalinin bulunduğunu da yazdı.

FREDY GUARIN KİMDİR?

Doğum tarihi: 30 Haziran 1986
Doğum yeri: Puerto Boyaca (Kolombiya)
Boy: 1.83 metre
Mevkii: Orta saha
Oynadığı kulüpler: Envigado, Boca Juniors, Saint Etienne, Porto, Inter

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.