Fenerbahçe yönetimi oy birliği ile ibra edildi

Fenerbahçe yönetimi oy birliği ile ibra edildi

Fenerbahçe Asbaşkanı Şekip Mosturoğlu, kulübün borç batağında olduğu yönündeki eleştirilere cevap vererek, "UEFA ile yaptığımız anlaşma borç batağında olduğumuz anlamına gelmez. Fenerbahçe'nin marka değeri Avrupa'da ilk 30'da" dedi.

Sarı-lacivertli kulübün olağan mali genel kurulunda kulübün borç batağında olduğu yönündeki eleştirilere cevap veren Asbaşkan Şekip Mosturoğlu, UEFA ile yaptıkları anlaşmanın borç batağında oldukları anlamına gelmediğini söyleyerek, "Bu, kar zararla ilgili bir şeydir. Bu zararı gördüğümüz için sezon başında yaptığımız harcamalarla şampiyon olup Şampiyonlar Ligi'ne kalmak istedik. Öyle bir stratejimiz vardı. Fenerbahçe'nin marka değeri Avrupa'da ilk 30'un içinde" diye konuştu.

Spor Genel Müdürlüğü'nün Beşiktaş'a stat konusunda yardım ettiğini ifade eden Mosturoğlu, "Spor Genel Müdürlüğü, Beşiktaş'ın stadı için 50 milyon lira yardım yaptı. Yaklaşık 15 milyon Euro eder. Spor Genel Müdürlüğü bizle bu anlaşmayı yapsa UEFA'yla anlaşma yapmamıza gerek kalmazdı. Bu ayrımcılık değil mi?" sözlerini sarf etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.