Fenerbahçe olmazsa...

Fenerbahçe olmazsa...

Inter Caner için beklemede... İtalyan devi, yıldız futbolcunun sarı-lacivertli kulüple sözleşme uzatmaması durumunda transferi bitirmek için harekete geçecek.

Caner Erkin'in Fenerbahçe'deki geleceği halen netleşmiş değil.

Sezonun parlayan yıldızı olarak dikkat çeken Caner'in sarı-lacivertli kulüple olan sözleşmesi önümüzdeki hafta sona erecek.

Fenerbahçe'de Başkan Aziz Yıldırım Caner'in menajeri Batur Altıparmak’la görüşerek milli takım kampında bulunan yıldız futbolcu için net teklifini iletecek.

Fenerbahçe yönetiminin 25 yaşındaki futbolcuya yıllık 2 milyon 200 bin eurodan 3 senelik bir sözleşme önermesi bekleniyor.

Sarı-lacivertli takımda mutlu olduğunu her fırsatta dile getiren Caner'in, buna karşın yakın çevresinin de etkisi ile yurt dışını düşündüğü öğrenildi.

Adı Avrupa'dan birçok kulüple anılan Caner için en ciddi talip ise İtalya'nın Inter kulübü... Uzun süredir yıldız futbolcunun peşinde olan İtalyanlar'ın Caner'in Fenerbahçe ile olan sözleşmesini uzatmaması durumunda transferi bitirmek için İstanbul'a gelecekleri öğrenildi.

Ntvspor

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.