'Fenerbahçe İle Anlaştım'

'Fenerbahçe İle Anlaştım'

transfer gündemindeki Atletico Madrid'in Brezilyalı futbolcusu Diego Ribas, sarı lacivertli kulübe transferini resmen duyurdu.

Diego Ribas, Brezilya'nın spor gazetesi Globoesporte'ye özel açıklamalarda bulundu. Yıldız futbolcu, Fenerbahçe ile birkaç önemsiz detay dışında her konuda anlaşmaya vardığını vurgulayarak, "Sanırım önümüzdeki hafta İstanbul'a giderek, sağlık kontrolünden geçeceğim ve 3 yıllık sözleşmeye imza atacağım" dedi.

Ribas, sorunların ne olduğu konusunda konuşmak istemediğini sözlerine ekleyerek, "Ufak tefek şeyler, halledilmeyecek konular değil. Çok büyük olasılıkla haftaya İstanbul'dayım" ifadesini kullandı.

Diego Ribas, Beşiktaş'ın da transfer girişimleri olduğunu hatırlatarak, Fenerbahçe'nin kendisine daha iyi bir teklif getirmesinden dolayı sarı lacivertli kulübü tercih ettiğini belirtti.

Brezilyalı yıldız futbolcu, bir itirafta da bulunarak Fenerbahçe'nin farklı dönemlerde kendisine tekliflerde bulunduğunu, son teklifin ise üçüncü teklif olduğunu söyledi.

Diego Ribas, Atletico Madrid'de neden devam etmediğiyle ilgili bir soru üzerine de, bu sene yeterince kadroda yer almamasından rahatsızlık duyduğunu ve her futbolcunun oynamak istediğini, ancak bu durumun düzelmemesi üzerine takımdan ayrılma kararı aldığını ifade etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.