Fenerbahçe Feyenoord UEFA maçı şifresiz mi, bugün saat kaçta, hangi kanalda?

Fenerbahçe Feyenoord UEFA maçı şifresiz mi, bugün saat kaçta, hangi kanalda?

Bu sezon lige istediği gibi başlamasa da son 2 haftada aldığı galibiyetlerle biraz daha düzgün bir görüntü sergileyen Fenerbahçe UEFA Avrupa Ligi'nde Hollanda temcilcisi Kuyt'lı Feyenoord'u ağırlıyor.

UEFA Avrupa Ligi A Grubu ikinci hafta maçında 29 Eylül Perşembe günü Hollanda ekiplerinden Feyenoord'u ağırlayacak olan Fenerbahçe, hazırlıklarına öğle saatlerinde yaptığı antrenmanla başladı.

Fenerbahçe ile Hollanda ekibi Feyenoord arasında 29 Eylül Perşembe günü oynanacak olan karşılaşmayı, İsveç Futbol Federasyonu’ndan Jonas Eriksson yönetecek.

Ülker Stadyumu'nda oynanacak olan UEFA Avrupa Ligi A Grubu 2. hafta maçında, Jonas Eriksson'un yardımcılıklarını Mathias Klasenius ve Daniel Warnmark yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Daniel Gustavsson olacak. 

Fenerbahçe ile Feyenoord yarın oynayacakları müsabaka ile 3. kez karşı karşıya gelecek. Sarı-lacivertliler, Hollanda ekibi ile daha önce oynadığı 2 maçtan da mağlup ayrıldı.

Sarı-lacivertliler, UEFA Avrupa Ligi’nde bugüne kadar 42 maçta mücadele etti. Fenerbahçe, 2009’da UEFA Avrupa Ligi adını alan bu turnuvada geri kalan maçlarda 23 kez sahadan galip ayrılırken, 13 beraberlik ve 7 mağlubiyet aldı. Bu maçlarında 61 gol atıp, 36 gol yedi.

Zorlu mücadele TRT 1'den naklen ve şifresiz yayınlanacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.