Fenerbahçe: 2 - Beşiktaş: 1

Fenerbahçe: 2 - Beşiktaş: 1

Fenerbahçe, Beşiktaş'ı mağlup etti. İki takım da maçı 9 kişi tamamladı. Beşiktaş'tan Quaresma, Atiba Hutchinson ile Fenerbahçe'den Neto ve İsmail Köybaşı kırmızı kart gördü. Maç bittikten sonra itirazlarını sürdüren Oğuzhan Özyakup da kırmızı kart gördü.

Spor Toto Süper Lig’in 6’ncı haftasında Fenerbahçe ve Beşiktaş karşı karşıya geldi. Ülker Stadyumu’nda oynanan maçın ilk yarısı Fenerbahçe’nin 1-0 üstünlüğü ile tamamlandı.

Maçın 20’inci dakikasında kazanılan penaltıyı gole çeviren Giuliano, Fenerbahçe’yi öne geçirdi.

41 ve 43’üncü dakikalarda sarı kart gören Ricardo Quaresma oyundan atıldı ve Beşiktaş 10 kişi kaldı.

45’inci dakikada Luis Neto, Cenk Tosun’a yaptığı hareketin ardından oyun dışı kaldı ve Fenerbahçe de ilk yarıyı 10 kişi tamamladı.

Ayrıca Fenerbahçe’den Vincent Jansen (22’nci dakika), Mehmet Ekici (30’uncu dakika) ile Beşiktaş’tan Oğuzhan Özyakup (22’nci dakika) ve Atiba Hutchinson (36’ncı dakika) sarı kart gördü.

ŞENOL GÜNEŞ TRİBÜNE GÖNDERİLDİ

İkinci yarı başlarken ilk oyuncu değişikliği Fenerbahçe’den geldi. Mehmet Ekici’nin yerine Mehmet Topal oyuna girdi.

Beşiktaş ise ilk oyuncu değişikliği hakkını 58’inci dakikada kullandı. Anderson Talisca yerini Alvaro Negredo’ya bıraktı.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, 67’nci dakikada Pepe’nin Valbuena’ya yaptığı harekete faul veren hakem Ali Palabıyık’a itiraz etti. Görev alanını terk eden Güneş, hakeme hakaret ettiği iddiasıyla sahadan çıkarıldı ve tribüne gönderildi.

BEŞİKTAŞ ve FENERBAHÇE 9 KİŞİ KALDI

84’üncü dakikada ceza sahasında topa elle müdahale eden Atiba Hutchinson, ikinci sarı kartını gördü ve oyundan atıldı. 86’nci dakikada penaltıyı gole çeviren Jansen skoru 2-0 yaptı.

Negredo’nun indirdiği topta Babel ağları havalandırdı ve Beşiktaş farkı bire indirdi.

88’inci dakikada ise Oğuzhan Özyakup’a sert müdahalede bulunan İsmail Köybaşı, kırmızı kart gördü ve Fenerbahçe de 9 kişi kaldı. Hakem 5 dakikalık uzatmayı işaret etti.

Uzatma dakikalarında başka gol olmayınca maç Fenerbahçe’nin galibiyeti ile sonlandı. Bu sonuçla, Fenerbahçe puanını 11’e çıkartırken; Beşiktaş 13 puanda kaldı.

Maç bittikten sonra hakem Ali Palabıyık’a itirazlarını sürdüren Oğuzhan Özyakup, ikinci sarı karttan kırmızı kart gördü.

Etiketler : , , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.