Feci kaza: 5 ölü 7 yaralı

Feci kaza: 5 ölü 7 yaralı

Karayazi ilçesinde iki aracın çarpışmasıyla meydana gelen kazada 5 kişi öldü, 7 kişi de yaralandı.

ERZURUM - Kaza, akşam 19.30'da Karayazı ilçesi ile Karaçoban ilçesi arasindaki Kobal Beldesi'nde meydana geldi. İlk belirlemelere göre karşı yönden gelen iki otomobil kafa kafaya çarpıştı. Kazada 5 kişinin öldüğü 7 kişinin de yaralandığı belirlendi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. 

Karayazı ilçesi ile Karaçoban ilçesi arasindaki Kopal Beldesi'nde Aslan Çabuk yönetimindeki 49 D 1957 plakali doblo araç ile karşı yönden gelen ve sürücüsü belirlenemeyen 42 CVR 23 plakalı otomobil kafa kafaya çarpıştı. 

Erzurum Valiliği'ne bağlı İl Kriz Merkezi'nden yapılan açıklama kazada Zekiye Aslan, Abdullah Aslan, Kudbettin Aslan ve Bahar Aslan ile yine aynı aileden kimliği henüz belirlenemeyen bir kişinin öldüğü açıklandı. 5 kişinin yaşamını yitirdiği kazada yaralanan 6 kişinin ise tedavilerine çeşitli hastanelerde devam ettiği bildirildi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum