Feci kaza: 2 ölü, 4 yaralı

Feci kaza: 2 ölü, 4 yaralı

MANİSA'nın Alaşehir İlçesi'nde iki otomobilin çarpıştığı kazada 19 yaşındaki Adile Göde ve 56 yaşındaki Turgut Aykanat öldü, 4 kişi yaralandı.Kaza, dün saat 22.30 sıralarında Alaşehir-Salihli karayolu, Piyadeler Mahallesi Kavşağı'nda...

MANİSA - Kaza, dün saat 22.30 sıralarında Alaşehir-Salihli karayolu, Piyadeler Mahallesi Kavşağı'nda meydana geldi. Kemaliye Mahallesi'nde oturan Yunus Göde, arkadaşı Turgut Aykanat ile beraber Buldan Meslek Yüksekokulu son sınıfında okuyan kızı Adile Göde'yi Denizli'den gelen otobüsten almak üzere, Alaşehir-Salihli karayolu Piyadeler Mahallesi kavşağına gitti. Kızını otobüsten alan Yunus Göde, yönetimindeki 45 ZB 9320 plakalı otomobille yolun karşına geçerken, Almanya'dan yıllık izine gelen İsmet Bozkurt yönetimindeki HL MB 11 plakalı özel otomobille çarpıştı. Kazayı gören çevredekiler durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahale ardından Yunus Göde, kızı Adile Göde, arkadaşı Turgut Aykanat ile diğer otomobilin sürücüsü İsmail Bozkurt, aynı araçta bulunan Medine Bozkurt ve Rahime Eroğlu'nu ambulanslarla Salihli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastanede tedaviye alınan üniversite öğrencisi Adile Göde ve Turgut Aykanat kurtarılamadı. Diğer yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

"ÖLÜM KAVŞAĞI"

Piyadeler Belediye eski Başkanı Ali Demir, bölgeyi 'Ölüm kavşağı' olarak nitelendirirken, 10 gün içerisinde burada 4 kaza olduğunu anlatırken, 4 kişinin öldüğünü, 13'nin kişinin yaralandığını belirtirken, şöyle dedi:

"Buranın projesini hazırladık. Proje hazır, sadece bir istimlak sorunu yüzünden kavşak yapılamıyor. Böyle giderse daha çok canlar yanar. Yetkililerin bir an önce buraya kavşak yaparak çözüm üretmeleri gerekir."

Feci kaza: 2 ölü, 4 yaralı

Feci kaza: 2 ölü, 4 yaralı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.