Feci kaza: 2 ölü, 2 yaralı

Feci kaza: 2 ölü, 2 yaralı

Elazığ-Diyarbakır güney çevre yolunda lastiği patlayıp kenara park eden demir yüklü TIR'a otomobil çarptı. Dörtlüleri yanan ve hız göstergesi 90’da kalan otomobilde bulunan 2 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.

ELAZIĞ - Kaza, Elazığ-Diyarbakır güney çevre yolunun 5. kilometresinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Eyüp A. idaresindeki 31 V 2174 plakalı demir yüklü TIR, arka lastiği patlayınca yol kenarına park etti. Sabah saat 06.30 sıralarında ise Malatya’dan gelen Murat K. yönetimindeki 23 LU 074 plakalı otomobil, park halindeki TIR'a çarparak savruldu. Otomobilin bir tekeri koparken arkada oturan Raşit ve Güllü Demir çifti olay yerinde hayatını kaybetti. Otomobil sürücüsü Murat K. ile yanında bulunan Hüseyin Bahçacı ise yaralandı. Yaralılar, ambulansla Elazığ Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

TIR sürücüsünün de gözaltına alındığı kazada otomobilin dörtlülerinin yanması ve hız ibresinin 90’da kalması dikkat çekti. Olay yerinde savcının incelemesinin ardından kazada ölen Raşit Demir ve eşi Güllü Demir’in cesedi hastane morguna kaldırıldı.

Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.