Fazıl Say'dan Ali Koça'a: Hemen topla bavulunu git!

Fazıl Say'dan Ali Koça'a: Hemen topla bavulunu git!

Spor Toto Süper Lig'de 10 kişi kalan Beşiktaş'ın Fenerbahçe'yi 4-2 yenmesinin ardıdnan ünlü piyanist Fazıl Say Ali Koç'a seslendi. Say, "5 yıldır hiçbir şey yapamadın! Hiçbir şey. Baskette, futbolda! Rezillik! Rezalet! Hemen topla bavulunu! Git" dedi.

Kadıköy'de oynanan derbide, ilk yarıyı 1-0 önde bitiren ve ikinci yarıda oyuna giren Redmond, üç asist, bir golle galibiyetin mimarı oldu. Fenerbahçe, ikinci yarıda 10 kişi kalan Beşiktaş'tan dört gol yiyerek mağlup oldu.

Skorun ardından Fenerbahçeli Fazıl Say, Twitter'dan Ali Koç'a tepki gösterdi. Say, "Ali Koç hemen gidiyorsun. Hemen! Fenerbahçe'den git. Hemen!!! Bu akşam 10 kişiden 4 gol yedik. 5 yıldır hiçbir şey yapamadın! Hiçbir şey. Baskette, futbolda! Rezillik! Rezalet! Hemen topla bavulunu! Git !!! Adını hatırlayan olmayacak anmak isteyen de!! Topla git! Hemen" ifadelerini kullandı.

TRİBÜNLERDEN 'YÖNETİM İSTİFA' SESLERİ YÜKSELMİŞTİ

Beşiktaş'ın üçüncü golünün ardından sarı-lacivertli taraftarlar "Yönetim istifa" tezahüratlarıyla Başkan Ali Koç ve yönetimi protesto etti.

İrfan Can Kahveci, Fenerbahçe'nin ikinci golünü attıktan sonra ıslıklandı. Karşılaşma 4-2 Beşiktaş'ın galibiyetiyle son buldu. 

Etiketler : , , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.