Fatih Altaylı ifadeye çağrıldı

Fatih Altaylı ifadeye çağrıldı

Habertürk yazarı Fatih Altaylı ifadeye çağrıldı. '12 ByLock’çu vali var' köşesi nedeniyle ifadesi alınan Altaylı "Anlattıklarım soruşturmaya dahil edilecek" dedi.

Habertürk yazarı Fatih Altaylı bugünkü köşesinde kendisini İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’ndan aradıklarını ve ifadeye çağırdıklarını yazdı. Altaylı geçen hafta köşesinde ’12 ByLock’çu vali’ var diye yazmıştı.  Yazdığı köşe nedeniyle Cumhuriyet Başsavcıvekili ile görüştüğünü belirten Altaylı “Meselenin üzerine ciddiyetle gidildiğini gördüm ve açıkçası mutlu oldum” dedi.

Habertürk yazarı Fatih Altaylı köşesinde şu ifadeleri kullandı:

“ O gün İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’ndan aradılar.

Son derece kibar bir şekilde, “Fatih Bey, pazartesi günü buyrun. Hem biraz sohbet ederiz, siz de bize yazınızdaki konu ve kişilerle ilgili bilgi verirsiniz” dediler.

İstanbul ve çevre illerde ‘FETÖ’nün yargı ve bürokrasideki yapısını araştıran ve son olarak da eski İstanbul Valisi ve Emniyet Müdürü hakkındaki davanın iddianamesini hazırlayan Cumhuriyet Başsavcıvekili ile oturduk.

Ben bilgilerimi kendisiyle paylaştım. Yazıma konu olan meselenin bildiğim tüm yönlerini eksiksiz, katkısız kendisine aktardım. Meselenin üzerine ciddiyetle gidildiğini gördüm ve açıkçası mutlu oldum. Sayın Savcı da anlattıklarımın soruşturmaya dahil edileceğini, ilgili yerlere gerekli bilgilerin verileceğini, bu bilgi paylaşımlarının önemli olduğunu söyledi”

Etiketler : , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.