Faruk Türk’e Bölge Takımlarından Teklif Geldi

Faruk Türk’e Bölge Takımlarından Teklif Geldi

Diyarbakır’da Bağlar Vuralspor ve Yeni Diyarbakırspor gibi takımları Spor Toto 3. Lig’e çıkararak tarihe geçen teknik direktör Faruk Türk, şampiyonluk hesapları yapan takımların gözdesi durumuna geldi.

Çalıştırdığı takımları şampiyon yapmasıyla dikkat çeken Türk’e Mardinspor ve 12 Bingölspor’dan teklifler geldiği öğrenildi. Hedefleri kendisine daha cazip gelen takımı tercih edeceğini belirten Türk, “Geçen sezon dinlenmek istedim. Bu sezon yeni bir heyecan yaşamak istiyorum. Bu aşamadan sonra sıradan hedefleri olan takımlarda çalışmak istemem. Daima büyük düşünen bir insanım ve hedefi daha cazip olan, idealist düşünen kulüpleri ve camiaları tercih edeceğim. Benim alacağım para sorun olmaz. Önemli olan takımın ne yapmak istediğidir. Bana cazip rakamlar verilse bile büyük düşündüğüne inanmadığım takıma gitmem. Önümüzdeki günlerde kararımı vereceğim” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.