Farkındalık oluşturmak amacıyla pedal çevirdiler

Farkındalık oluşturmak amacıyla pedal çevirdiler

Van'da, öğretmenler tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda farkındalık yaratmak amacıyla bir bisiklet turu düzenlendi. Valilik bahçesinde bir araya gelen öğretmenler, buradan Van Gölü Anaokulu bahçesine kadar pedal çevirdi.

Van Öğretmenler Bisiklet Topluluğu Başkanı Hakan Durğun, etkinlik kapsamında 20 öğretmenin öğrencilerle buluşacaklarını belirtti. Durğun, topluluğun geçen yıl kurulduğunu ifade ederek, "Bugün öğretmenlerimizle birlikte çocuklarımıza hediye ettiğimiz farkındalık turunu düzenliyoruz. Bu yılki ilk etkinliğimizi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda gerçekleştiriyoruz. Bütün çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun." dedi.

aa-20240423-34349359-34349357-vanda-ogretmenler-farkindalik-olusturmak-amaciyla-pedal-cevirdi.jpg

Beden eğitimi öğretmeni Evin Sevinç ise çocuklara aydınlık bir gelecek sunmak istediklerini belirterek, "Bugün, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün çocuklarımıza armağan ettiği çok kıymetli bir gün. Çocuklarımız için bisiklet turu düzenledik. Dünyada barış, her yerde barış en büyük temennimiz. Umarım çocuklarımıza aydınlık bir gelecek sunabiliriz. Bugünler bizim ama gelecekler onların. Dünya için, Filistin için ve başka ülkelerdeki savaşa maruz kalan çocuklarımız için barış istiyoruz. Savaşlarda hayatını kaybeden bütün çocuklarımızı anıyorum." şeklinde konuştu.

 Yüksekova Haber
Etiketler : , , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.