ESP Genel Başkan Yardımcısı ve PM üyesi tutuklandı

ESP Genel Başkan Yardımcısı ve PM üyesi tutuklandı

SP Genel Başkan Yardımcısı Fethiye Ok ile Parti Meclisi Üyesi Soner Çiçek, Malatya'da gözaltına alındıktan sonra çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Malatya Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele (TEM) Şubesi ekiplerince 4 Mayıs Çarşamba günü Nurhak'a seyahat ederken yolda durdurularak gözaltına alınan ESP Genel Başkan Yardımcısı Fethiye Ok, Parti Meclisi Üyesi Soner Çiçek ve Bedirhan Dönmez ile Kürecik'te bulunan evi basılarak gözaltına alınan Hacı Çiçek, emniyetteki sorgularının ardından Akçadağ Adliyesi'ne çıkarıldı.

Savcılık sorgularının ardından Sulh Ceza Hakimliği'ne sevk edilen ESP Genel Başkan Yardımcısı Fethiye Ok ile PM üyesi Soner Çiçek, Kobanê'ye geçecekleri iddiasıyla tutuklandı.

ESP'li Bedirhan Dönmez ve HDP'li Hacı Çiçek ise 'adli kontrol' şartı ve 'yurtdışı yasağı' ile serbest bıraktı. Tutuklanan Fethiye Ok ve Soner Çiçek, Malatya E Tipi Cezaevi'ne konuldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.