Eski futbolcuların mal varlıklarına el konuldu

Eski futbolcuların mal varlıklarına el konuldu

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, FETÖ/PDY soruşturması kapsamında "Örgüt üyeliği" suçundan haklarında yakalama kararı çıkarılan Arif Erdem ve Uğur Tütüneker ile gözaltında bulunan İsmail Demiriz'in mal varlıklarına el konulması kararı aldı.

Soruşturmayı yürüten Terör ve Örgütlü Suçlar Bürosu savcısı Mehmet Şenay, nöbetçi İstanbul Sulh Ceza Hakimliği'ne başvurarak Ceza Muhakemesi Kanunu'nun (CMK) 128. maddesi kapsamında şüphelilerin mal varlıklarına el konulmasını talep etti.

Talebi değerlendiren hakimlik, Büyükçekmece'deki evinde gözaltına alınan İsmail Demiriz ile yurt dışında oldukları tespit edilen Arif Erdem ve Uğur Tütüneker'in mal varlıklarına el konulmasına karar verdi. Aynı soruşturma kapsamında eski milletvekili ve eski futbolcu Hakan Şükür hakkında da 16 Ağustos'ta yakalama kararı çıkarılmış Şükür'ün mal varlıklarına da el konulmasına karar verilmişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.