Esendere’de temizlik seferberliği

Esendere’de temizlik seferberliği

Esendere Belediyesi tarafından beldede başlatılan temizlik kampanyası kapsamında bugün belde sakinleri ve öğrencilerle beraber çevre temizliği yapıldı.

ÖMER OĞUZ / YÜKSEKOVA HABER

YÜKSEKOVA - İlçeye bağlı Esendere belde Belediyesi tarafından örnek bir temizlik kampanyası başlatıldı.

haberinfotograflari.gif

Kampanya çerçevesinde sabah saatlerinden itibaren Belediye Eşbaşkanları Akif Kaya ve Dilber Uzunköprü, belediye çalışanları, belde sakinleri, Esendere İlköğretim Okulu öğretmenleri ve öğrencileriyle çevre temizliği yapıldı. Beldedeki mahallelerde çöpler toplanırken yeni alınan 100 adet çöp konteynırı da mahallelere yerleştirildi.

UZUNKÖPRÜ: HALKIMIZDAN DUYARLILIK BEKLİYORUZ

Başlatılan kampanya ile ilgili açıklamalarda bulunan Eşbaşkan Dilber Uzunköprü, “Bireylerin yaşadıkları kentte temiz ve sağlıklı bir ortamda yaşamlarını sürdürebilmeleri ve bu konuda gerek çocukların gerekse gençlerin bu bilince sahip olmalarını temin etmek için bu kampanyayı başlattık. Çevre bir şehrin aynasıdır. Biz Esendere’de çöp sorununu çözmek ve çevremizi temiz tutmak için imkânlarımız doğrultusunda konteynırlar alıp dağıttık. Bu noktada halkımızdan duyarlılık bekliyoruz”dedi.

KAYA: DAHA TEMİZ BİR ESENDERE İÇİN ÇALIŞACAĞIZ

Eşbaşkan Akif Kaya da, Esendere’den geçen dere ve diğer bölgelerin temizliği için de girişimlerde bulunduklarını belirterek, “Esendere İlköğretim Okulu öğretmenleri, müdürü ve öğrencilerinin verdiği katkıdan dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. Bu beldede yaşayan herkes beldenin temizliğinden sorumludur. Hep beraber daha temiz bir Esendere için çalışacağız” dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum