Esendere düğün salonuna kavuşuyor!

Esendere düğün salonuna kavuşuyor!

Hakkari'nin Yüksekova ilçesi Esendere Belediyesince yapımına başlanan; içinde düğün salonu, kafe ve işyerlerinin bulunduğu komplekste sona geliniyor.

Gaziantep'in Şahinbey Belediyesi, Doğu Anadolu Kalkınma Ajansı ve Esendere Belediyesinin ortaklığı ile beldeye çok amaçlı düğün salonu yapımı devam ediyor.

İçinde düğün salonu, konferans salonu, kafe ve işyerlerinin bulunduğu 2 katlı kompleks bin metrekaresi kapalı alan olmak üzere 2 bin metre kare alana kuruldu.

İnşaatta incelemelerde bulunan Başkan Büyüksu Proje koordinatörü Ayfer Önal'dan çalışmalar hakkında bilgi

Kompleksin son durumu ile ilgili sosyal medya hesabında paylaşımlarda bulunan Belediye Başkanı Dırbaz Büyüksu, Şahinbey belediyesi, DAKA ile belediyemizin ortaklaşa yaptığı çok amaçlı düğün salonumuzun ( Düğün Salonu, konferans salonu, kafe, iş yerleri) inşattı tüm hızıyla devam ediyor. Beldemizin en önemli ihtiyaçlarından biri olan söz konusu düğün salonumuzu inşallah 2 aylık bir süre içerisinde bitirip halkımızın hizmetine sunacağız." ifadelerini kullandı.

923cd27d-43e2-49fb-b98b-1e96332adf40.jpeg

4abc7f49-90b7-4fb5-a0a8-06811dd83a30.jpeg

Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum