Esendere Belediyesinden öğrencilere eşofman dağıtımı

Esendere Belediyesinden öğrencilere eşofman dağıtımı

Esendere Belde Belediyesi, Esendere Merkez ve Güvenli mahallelerindeki okullarda 100 adet eşofman takımı, 120 adet Shirt ve T-Shirt dağıttı.

Dağıtımı Esendere Belediyesi Yazı İşleri Müdürü Abubekir Kevibeden gerçekleştirdi. Öğrencilerin spora teşviki için yapılan dağıtımla ilgili açıklama yapan Yüksekova Kaymakamı ve Esendere Belde Belediye Başkan Vekili Mahmut Kaşıkçı, “Bundan bir hafta önce Esendere merkez ve civar mahallelerde oturan vatandaşlarımıza fidan dağıtımı gerçekleştirdik. Şimdi de hem ihtiyaç doğrultusunda hem de gençlerimizi spora yönlendirerek sağlıklı yaşam için kendilerinden sonra gelecek yeni nesillere örnek olmaları doğrultusunda spor malzemesi dağıtıyoruz. Yarınlarımızda bizlere ışık olacak gençlerimiz için ne yapsak azdır. Belirlenen yeni ihtiyaçlar doğrultusunda bu tür çalışmalarımız sürecektir. Amacımız kendisiyle, çevresiyle, ülkesiyle ve değerleri ile barışık insan karakterinin gelişimine ön ayak olmaktır” dedi.

esendere1.jpg

Etiketler : , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.