Eş Başkanvekili Alkan, çalışmaları denetledi

Eş Başkanvekili Alkan, çalışmaları denetledi

Hakkari Belediyesi Eş Başkanvekili Şaban Alkan kanalizasyon ve yağmur suyu drenaj hattı projesinin çalışmalarını denetledi.

HAKKARİ- Hakkari Sümbül Mahallesi'nde başlayan ve Biçer Mahallesine doğru ilerleyen kanalizasyon ve yağmur suyu drenaj hattı çalışmaları devam ederken, Belediye Eş Başkanvekili Şaban Alkan beraberindeki Eş Başkan Yardımcısı Mikail Erdal ve Belediye Meclis Üyeleriyle beraber çalışmaları yerinde denetledi.

‘KENTİMİZİN BAŞLICA SORUNLARINDAN BİRİ ÇÖZÜLECEK’

Burada çalışmalara ilişkin kısa bir açıklamada bulunan Eş Başkan Vekili Alkan, ‘Kentimizin başlıca sorunlarından biri olan kanalizasyon ve yağmur suyu drenaj hattı için çalışmalarımız yaklaşık bir aydır başladı. Çalışmaların hızla tamamlanıp projenin hayata geçmesi için ekiplerimiz özenle çalışıyorlar. Bizlerde herhangi bir aksaklığın yaşanmaması için çalışmaları yerinde denetliyoruz. Tabi böyle bir altyapı projesinin hayata geçebilmesi için kentin birçok yerinde kazı ve inşaat çalışması yapılacak. Yapılacak bu çalışmalar esnasında halkımıza vereceğimiz rahatsızlıktan ötürü şimdiden özür diliyoruz. Fakat bu gibi önemli çalışmaların tamamlanmasıyla kentimizin başlıca sorunlarından birini çözmüş olacağız’ dedi.  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.