Ertelenen maç bu akşam

Ertelenen maç bu akşam

Şampiyonlar Ligi’nde Manchester City ile Mönchengladbach arasında salı akşamı oynanması gereken ancak yoğun yağış nedeniyle ertelenen karşılaşma bu akşam oynanacak.

UEFA Şampiyonlar Ligi'nin C grubunda salı akşamı oynanması gereken ancak yoğun yağış nedeniyle karşılaşmasının hakemi tarafından başlamasına kısa süre kala ertelenen İngiltere'nin Manchester City ile Almanya'nın Borussia Mönchengladbach takımları arasındaki mücadele bu akşam yapılacak. Maç TSİ 21:45'te başlayacak.

UEFA'dan yapılan açıklamada ertelenen maç için satılan biletlerin bu karşılaşma için de geçerli olacağı ve yeni bilet satılmayacağı bildirildi. Karşılaşmanın sadece sportif gerekçelerle değil, seyirci güvenliği için de ertelendiği öğrenildi.

Bu akşamın programı

Şampiyonlar Ligi'ne bu akşam Manchester City-Mönhcengladbach mücadelesinin dışında E, F, G ve H gruplarında 8 karşılaşma daha oynanacak.

E grubunda Alman temsilcisi Bayer Leverkusen Rus CSKA Moskova'yı Bay Arena'da konuk edecek. Grubun diğer mücadelesinde İngiliz ekibi Tottenham Monaco ile karşı karşıya gelecek.

G grubunda Alman temsilcisi Borussia Dortmund, Polonya ekibi Legia Varşova'ya konuk olurken son şampiyon Real Madrid, Portekiz'in Sporting Lizbon ekibiyle Santiago Bernabeu'da mücadele edecek.

G grubunda Belçika'nın Club Brugge ekibi Premier Lig şampiyonu Leicester City'yi konuk edecek. Grubun diğer maçında Portekiz temsilcisi Porto, Danimarka'dan Kopenhag karşısında puan arayacak.

H grubunda ise İtalyan Juventus, İspanya'dan Sevilla, Fransız Lyon da Hırvat temsilcisi Dinamo Zagreb ile kozlarını paylaşacak. Karşılaşmaların tamamı TSİ 21:45'te başlayacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.