Erkan Baş, Binali Yıldırım'la görüştü: Herhalde ilk ve son oldu

Erkan Baş, Binali Yıldırım'la görüştü: Herhalde ilk ve son oldu

TBMM Başkanı Binali Yıldırım ve İstanbul Milletvekili Erkan Baş, Meclis'te görüştü. Baş, TBMM Başkanı Yıldırım'a İstanbul adaylığını da sordu.

Meclis Başkanı Binali Yıldırım, Türkiye İşçi Partisi Genel Başkanı ve İstanbul Milletvekili Erkan Baş’ı kabul etti. Baş, yaklaşık 15 dakika süren görüşmeyle ilgili, Meclis’te grubu bulunmayan siyasi partilere Genel Kurul’da konuşma hakkı tanınmamasıyla ilgili sıkıntı duyduklarını dile getirdi.

Baş, “Bütçe görüşmelerinde Meclis Başkanvekillerinin inisiyatifiyle grubu bulunmayan partilerin milletvekillerine söz hakkı tanındı. Aslında bu bir temayüle de dönüştü. Ancak biz bunun iç tüzük değişikliği ile yasal altyapısının da oluşmasını istiyoruz” dedi.

Erkan Baş, adı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı için geçen Meclis Başkanı Yıldırım’ın bu konuda bir değerlendirme yapıp yapmadığıyla ilgili soruya da, “Başkanın bir değerlendirmesi olmadı ama ben ‘herhalde ilk ve son görüşmemiz olacak’ dedim” yanıtını verdi. Yıldırım’ın bu sözleri sadece gülümseyerek karşıladığı öğrenildi. (Duvar)

Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.