Eren Erdem: 14 Temmuz'da Adil Öksüz ve Fikri Işık görüştü

Eren Erdem: 14 Temmuz'da Adil Öksüz ve Fikri Işık görüştü

CHP milletvekili Eren Erdem, darbe girişiminden bir gün önce Milli Savunma Bakanı Fikri Işık ile darbe girişiminin firari sanığı Adil Öksüz'ün görüştüğünü iddia etti.

CHP milletvekili Eren Erdem, 15 Temmuz darbe girişiminden bir gün önce, Milli Savunma Bakanı Fikri Işık ve darbe girişiminin firari sanığı Adil Öksüz’Ün görüştüğünü iddia etti.

CHP İstanbul Milletvekili Eren Erdem, Tele 1 televizyonunda, Ümit Zileli’nin sunduğu Pusula programına katıldı.

‘DANIŞMANLAR ERDOĞAN’IN AYAĞINI KAYDIRMAYA ÇALIŞIYOR’

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın danışmanlarının, Erdoğan’ın ayağını kaydırmaya çalışan ajanlar olduğunu öne süren Erdem, “Bu konuşma metinlerini yazan insanların hepsi, bu ülkenin adeta vesayete sürüklenmesi için bu işi yapıyor” dedi.

’14 TEMMUZ’DA, SAKARYA’DA NE İŞİ VARDI?’

Erdoğan’ın etrafının danışmanlardan bakanlara kuşatıldığını savunan Erdem, şunları söyledi:

“Bazı bakanlar, 14 Temmuz’da, Sakarya’da Adil Öksüz’le ne konuşuyordu? Görüntüleri var. ‘Çıksın açıklasın’ diyecekler, görüntülerin kimde olduğunu onlar da biliyor, Milli İstihbarat Teşkilatı da biliyor. Buna rağmen kabinedeler. Tabiri caizse savunmanın başındalar, orduyu teslim etmişiz bu adamlara. Fikri Işık’a soruyorum, 14 Temmuz’da, Sakarya’da ne işi vardı? Hakan Fidan’ın, 14 Temmuz’da, Hulusi Akar’la 6 buçuk saat Özel Kuvvetler Komutanlığı’nın bahçesinde ne işi vardı? Açıklasınlar.

Ordunun içinde alçak bir şebeke operasyon yapıyor, bundan haberiniz vardı da, bu milletin tankların önünde ölmesine göz mü yumdunuz? 14 Temmuz’da Özel Kuvvetler Komutanlığı’nda, 6 saat Hakan Fidan ve Hulusi Akar ne konuştu? Benim iddiam değil bu, FETÖ iddianamesinde var, kamera kayıtları var. Niye 200 vatandaşımızın ölmesine göz yumdunuz?” 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.