Erdoğan'ın iki yol haritası var

Erdoğan'ın iki yol haritası var

AK Parti'deki kabine ve vitrin değişikliği, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın Brüksel dönüşü sonrası gerçekleştirilecek. Abdulkadir Selvi'ye göre, Erdoğan'ın 'bir değil iki yol haritası' var.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın AK Parti Genel Başkanlığı’na da seçilmesinin ardından, kabinede ve parti yönetiminde değişiklik yapılması planlanıyor. Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi bugünkü yazısında, AK Parti kulislerinde konuşulanları yazdı.

Selvi’nin yazısının özeti şöyle:

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın, bir değil iki yol haritası olacak.

Biri, bakanlıkların hazırlayacağı yol haritası diğeri ise Erdoğan’ın siyasi yol haritası olacak.

…2019 seçimlerinde belediye başkanı ve milletvekili adaylığında FETÖ bağlantısı üzerinde durulacak en önemli kriter olacak.

…Hükümetin yol haritası ise ramazan ayı içinde hazırlanarak Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından kamuoyuna açıklanacak. Erdoğan, bu yol haritasına o kadar önem veriyor ki, hem cumhurbaşkanlığında hem partide yol haritasının takibi için iki ayrı ekip oluşturacağını açıkladı.

…Ekonominin yol haritasında 1- Mega projelerin hızlandırılması, 2- Kobilerin ve nitelikli sanayi ürünlerinin yeni teşviklerle desteklenmesi yer alıyor.

Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.