Erdoğan'ın eleştirdiği kaymakamın görev yeri değişti

Erdoğan'ın eleştirdiği kaymakamın görev yeri değişti

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, darbe girişimi sırasında yaralanan bir kişinin evraklarıyla ilgilenmediği gerekçesiyle eleştirdiği Bahçelievler Kaymakamı Özyiğit, Vali Yardımcı Vekilliği'ne atandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, “15 Temmuz gazisinin evraklarıyla ilgilenmediği” iddiasıyla eleştirdiği Bahçelievler Kaymakamı Mehmet Ali Özyiğit’in görev yeri değişti. Özyiğit, İstanbul Vali Yardımcısı Vekili olarak görevlendirildi

A Haber’in haberine göre, Mehmet Ali Özyiğit’in yerine, İstanbul Vali Yardımcısı Osman Ateş, vekaleten Bahçelievler Kaymakamı olarak atandı. Özyiğit ile ilgili soruşturmanın ile ilgili soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, muhtarlarla yaptığı toplantıda isim vermeden Özyiğit’i eleştirmişti. Erdoğan “Buradan sesleniyorum, ey kaymakam sen kendini ne sanıyorsun, sen orada kalıcı mısın? O gazi kendini bu vatan için feda etti. Haddini bil kaymakam. Yoksa gereği yapılır” demişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.