Erdoğan: Varsın diktatör desinler, sesimizi yükseltmeye devam edeceğiz

Erdoğan: Varsın diktatör desinler, sesimizi yükseltmeye devam edeceğiz

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kutlu Doğum Programı'nda konuştu. Erdoğan, "Bu dünyada bu zalimler acaba karşılığını ne kadar bulmayacak da bu zulmü devam ettirecek? Bunlara karşı sesimizi yükselttiğimiz için birileri 'diktatör' diyor" ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kutlu Doğum Programı’na katıldı. Erdoğan etkinlikte konuşma yaptı.

Savaşlarda çocukların mağdur olduğunu söyleyen Erdoğan, “Büyüklerin yol açtığı savaşların faturası çocuklara ödetilmemelidir. Bu dünyada bu zalimler acaba karşılığını ne kadar bulmayacak da bu zulmü devam ettirecek? Bunlara karşı sesimizi yükselttiğimiz için birileri ne diyor? ‘Diktatör’ diyor. Varsın desinler, biz sesimizi yükseltmeye bunlara karşı devam edeceğiz” dedi.

“İnsanlar içerisinden çıkarılmış hayırlı bir ümmet olduğumuza inanıyorsak, bunun gereğini yerine getirmemiz lazım” diyen Erdoğan, “Geçmişte işgal sonrası Afganistan’da yaşanan acılar… Suriye’de yaşanan felaketin nedeni, Müslümanın, Müslümana zulmü yüzündendir. Filistin meselesinin sürmesinin en önemli sebebi Müslümanların kendi aralarındaki çekişmeler değil midir?” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.