'Erdoğan seferberlik ilan etti: 2019'u zor görüyor'

'Erdoğan seferberlik ilan etti: 2019'u zor görüyor'

Cumhurbaşkanlığı seçimlerini köşesine taşıyan Murat Yetkin 'Erdoğan kazanmanın kolay olmadığını düşünüyor, parti içerisinde seferberlik ilan etti' diye yazdı.

Hürriyet Gazetesi köşe yazarı Murat Yetkin, kulislerde tartışılan 2019 seçimlerini yazdı. Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın 2019’daki Cumhurbaşkanlığı seçimlerini kazanmanın zorluğunun farkında olduğunu belirten Yetkin  bu nedenle de Erdoğan’ın seferberlik ilan ettiğini belirtti.

Ankara ve İstanbul başta olmak üzere büyük şehirlerde referandumda ‘hayır’ oyu çıkmasının bu endişede önemli bir yer tuttuğuna değinen Yetkin, tam da bu nedenle MHP lideri Devlet Bahçeli’nin kilit bir rolü bulunduğunu yazdı.

Yetkin, yazısında aynı zamanda “Biz yeni bir devlet kuruyoruz, kurucusu da Erdoğan’dır” sözlerinin sahibi AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) eski üyesi Ayhan Oğan’ın sözlerinin yarattığı krizde de dikkat çekti.  Yetkin köşesinde Erdoğan’ın, “Yeni bir devlet kuruluyor, lideri de Erdoğan” sözlerine karşılık, Bahçeli’nin çağrısı ile iki kez açıklama yapmak zorunda kaldığını da belirtti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.