Erdoğan: 'Pensilvanya’daki çete lideri başta olmak üzere...'

Erdoğan: 'Pensilvanya’daki çete lideri başta olmak üzere...'

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Nasıl Başbakanlık ofisine böcek koyanları saklandıkları inlerinde bulup yargıya teslim etmişsek, inşallah çete lideri başta olmak üzere diğer kaçakları da getirip adalete teslim edeceğiz" dedi.

İstanbul Dostluk Derneği Üyelerini kabulünde konuşan Erdoğan, tüm İslam aleminin ve Türkiye’nin bu gece idrak edilecek Mevlid Kandilini kutladı. Paralel yapı iddialarına ilişkin Erdoğan, hatanın affedilebileceğini ama ihanetin asla affedilemeyeceğini söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, paralel yapıyla mücadelenin kararlılıkla süreceğini ifade ederek, "Nasıl Başbakanlık ofisine böcek koyanları saklandıkları inlerinde bulup yargıya teslim etmişsek, inşallah çete lideri başta olmak üzere diğer kaçakları da getirip adalete teslim edeceğiz. Nereye kaçarlarsa kaçsınlar, Fizan’a da gitseler, yaptıklarının hesabını vermekten onları hiç kimse kurtaramayacak" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.