Erdoğan HDP'yi neden mitinge davet etmediğini açıkladı

Erdoğan HDP'yi neden mitinge davet etmediğini açıkladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, HDP'yi Yenikapı mitingine çağırmamasının nedenini "Davet edersem, gazilere, şehitlere bunu anlatamam" diyerek açıkladı.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, yarın akşam Yenikapı'da düzenlenecek ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin de katılacağı miting için İstanbul'a geldi. Erdoğan, Tarabya'daki Huber Köşkü'nde gazete ve televizyonların genel yayın yönetmenleri ile yöneticilerini kabul etti.

Köşk önünde bekleyen gazetecilerin araçları ve canlı yayın araçları Cumhurbaşkanlığı bomba arama köpekleri tarafından tek tek arandı.

Bu derece yoğun güvenlik önlemleri altında yapılan görüşme sonrası açıklama yapan Erdoğan, HDP'nin Yenikapı'ya neden davet edilmediği yönündeki soruya şu yanıtı verdi: "PKK ile FETÖ'yü ayrı kefeye koymam. Böyle bir örgütle işbirliği yapanı davet etmem. Davet edersem, gazilere, şehitlere bunu anlatamam."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum