Erdoğan: Ey HDP, sokağa çıkarsanız biliniz ki güvenlik güçlerimiz sizin boynunuzdadır!

Erdoğan: Ey HDP, sokağa çıkarsanız biliniz ki güvenlik güçlerimiz sizin boynunuzdadır!

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) Suriye'nin kuzeybatısında bulunan Afrin'e düzenlediği operasyonla ilgili olarak açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Bursa İl Kadın Kolları Kongresi’nde konuştu. Türk Silahlı Kuvvetleri’nin dün başlattığı Afrin operasyonunun en kısa sürede tamamlanacağını söyleyen Erdoğan, HDP ve KC’nın sokağa çağrı yaptığını iddia etti. Erdoğan, şöyle devam etti:

“Evet uçaklarımız havalandı ve bombalamaya başladı. Ve şimdi kara harekatı devam ediyor. Durmak yok. Bugün bazı haberler aldım KCK ve HDP sokağa çağırıyor. Ve şu anda Diyarbakır’da kongre yapıyorlar. Aldığım haberler kimseyi bulamamışlar. Şu anda adım adım takip ediliyorsunuz. Ey HDP, ey KCK, ey PKK nerede meydana çıkarsanız biliniz ki güvenlik güçlerimiz sizin boynunuzdadır. İstediğiniz gibi at oynatamayacaksınız bu ülkede. Sokaklara çağıranlar, bu çağrılara uyup da meydanlara çıkma yanlışı yapanlar bedelini çok ağır ödeyecektir.”

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun Afrin operasyonuna ilişkin açıklamalarını da eleştiren Erdoğan, “Yok kan dökülmesin falan filan… Burada şehadet de olur, burada gazi de olur kan da olur” dedi.

İlgili Haberler
Etiketler : , , , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.