Erdoğan: El Nusra'ya neden terör örgütü diyorsunuz?'

Erdoğan: El Nusra'ya neden terör örgütü diyorsunuz?'

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Saray'da sivil toplum kuruluşlarını ağırladı

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Beştepe'de STK'ları ağırladığı iftar yemeği sonrası yaptığı açıklamada, Avrupa'nın terör konusunda ikiyüzlü davrandığını belirterek, "PYD DAEŞ'e karşı savaşıyorsa El Nusra da canla başla savaşıyor ona neden terör örgütü diyorsunuz?" diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından satır başları şöyle; "Nasıl ki şu anda çok kararlı operasyonlar sürdürdük, sürdürüyorsak, milletimizin huzurunu tesis edene kadar bu terörle mücadeleyi, can güvenliği, mal güvenliği konusunda sorumluluğu olan bir devletin başı olarak Allah'ın izniyle başaracağız. Yılmak yok, bu yolda devam edeceğiz, kararlıyız." 

"Paralel devlet yapılanması adı verilen ihanet çetesinin akıbetini hep birlikte gördük, görüyoruz. Bir dönem neredeyse her alanda ülkemizin en büyük, en güçlü, en yaygın sivil toplum kuruluşlarını bünyesinde toplayan paralel yapı, ihanetinin ortaya çıkmasıyla sırça bir köşk gibi paramparça olmuştur."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.