'Erdoğan adaylıktan vazgeçebilir'

'Erdoğan adaylıktan vazgeçebilir'

Yenişafak yazarı Abdulkadir Selvi, Başbakan Erdoğan'ın ailesi sıcak bakmadığı için Köşk adaylığından vazgeçebileceğini iddia etti.

Türkiye ağustos ayında yapılacak cumhurbaşkanlığı seçimlerine kilitlenirken, Başbakan Erdoğan'ın aday olup olmayacağı belirsizliğini koruyor.

ERDOĞAN TERS KÖŞE YAPAR MI?

Konuyla ilgili AKP kulisleri farklı görüşler hakim. Başbakan Erdoğan'ın partinin başında kalmasını isteyenler kadar, Köşk'e çıkması yönünde görüş belirtenler de var. Hükümete yakınlığıya bilinen Yenişafak yazarıAbdulkadir Selvi bugünkü yazısında farklı bir iddiayı gündeme getirdi. Erdoğan'la uçakta yaptıkları sohbetle ilgili detayları okurlarıyla paylaşan Selvi, Başbakan'ın aile baskısı nedeniyle "Köşk" adaylığından vazgeçebileceğini belirtti.

EMİNE ERDOĞAN SICAK BAKMIYOR

Yazısında özellikle Emine Erdoğan'ın Başbakan'ın "Köşk" adaylığına sıcak bakmadığını belirten Selvi, şu ifadelere yer verdi: "Yakın çalışma arkadaşları Başbakan'ın adaylığını bekliyorlar. Ama hepsinde, 'Son dakikada bir ters köşe yapar mı?' kaygısı yok desem yanlış olur. Böyle düşünmelerinin en önemli nedeni Emine Hanım başta olmak üzere ailenin Cumhurbaşkanlığı konusuna sıcak bakmaması. Ancak ailenin tavrında da bir esneme olduğu, Çankaya konusunu yeniden değerlendirdikleri yönünde."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum