Erciş'in üç ayrı mahallesinde parke taşı çalışmaları sürüyor

Erciş'in üç ayrı mahallesinde parke taşı çalışmaları sürüyor

Erciş Belediyesi'in 2016 yılı yol yapım çalışmaları kapsamında kilitli parke taşı döşeme çalışmaları 3 ayrı mahallede eş zamanlı olarak devam ediyor.

YÜKSEKOVA HABER

VAN - Erciş Belediyesi'nin yol yapım çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. İlçe Merkezi ve bağlı birçok mahallesinde VASKİ tarafından hayata geçirilen Erciş İçme Suyu Temin Projesi kapsamında içme suyu ve kanalizasyon hatlarının çekilmesinden kaynaklı köklü çalışmalar yapamayan belediye, çalışmalarını ilçenin diğer muhtelif yerlerinde tüm hızıyla sürdürüyor.

İlçe merkezinde geçici düzenlemeler yapan ekipler diğer taraftan üç ayrı noktada parke ve kilirli taşı çalışmalarını eş zamanda sürdürüyor.

Birinci ekip Çınalı Mahallesinden sonra Yeşiolva (Sûlî) Mahallesi Araç İstasyonu karşısında servis yolu olarak bilinen 4 km'lik yolun donatısına geçerken bir diğer ekip ise Ağırkaya (Hostekar) mahallesindeki 5 bin metrekarelik alanın yapım çalışmasından sonra Mağara (Mixare) mahallesindeki çalışmalarının startını verdi. Son ekip ise Işıklı (Êrşat) mahallesi kanal boyu yolundaki çalışmalarını tamamladı.

Diğer taraftan Van Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım ve Onarım İdaresi Dairesi Başkanlığı Erciş Şubesi ise Taşlıçay (Panî) ve Ortayayla (Zêvik) mahallelerinde yapacağı sıcak asfalt için reglaj çalışmalarını sürdürüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.