Eneramo'nun hedefi gol krallığı

Eneramo'nun hedefi gol krallığı

Medicana Sivasspor’un Nijeryalı forveti Michael Eneramo, kariyerinde iki kez gol krallığı yaşadığını ve kırmızı-beyazlı forma altında da gol krallığı yaşamak istediğini söyledi.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Medicana Sivasspor’un Nijeryalı futbolcusu Michael Eneramo Sivasspor’un resmi yayın organı Sivasspor Dergisi’ne açıklamalarda bulundu. Tunus liginde oynarken 2 kere gol kralı olduğunu hatırlatan Nijeryalı yıldız, Sivasspor forması altında da gol krallığı yaşamak istediğini belirtti.

Sakatlığı döneminde futbola bir daha dönemeyeceğini düşündüğünü söyleyen Nijeryalı golcü, "Futbol hayatım için, kariyerim için her anlamda benim için zor günlerdi. Beşiktaş’tan Sivasspor’a geri dönmüştüm, iyi bir grafik çiziyordum. İyi bir performans sergiliyordum fakat hiç beklemediğim bir zaman dizimden zor bir sakatlık yaşadım. Takımımdan belki 8 aya yakın bir süre ayrı kalmak zorunda kaldım. Her anlamda zordu. Belki futbolu bile bir daha oynayamam gibi düşüncelere kapıldığım zamanlar oldu; ama sağ olsunlar takım arkadaşlarım ve sağlık ekipleri bana çok yardımcı oldu" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.