Emenike için 10 milyon Euro

Emenike için 10 milyon Euro

Slaven Bilic'in çalıştırdığı West Ham United, bonservisi Fenerbahçe'de olan Emmanuel Emenike için 10 milyon Euro (32.6 milyon TL) teklif etti. Sarı-lacivertli kulüp ise 10 milyon sterlin (43.1 milyon TL) istiyor.

Fenerbahçe ara transferi golcü takviyesi ile noktalamanın hesaplarını yapıyor. Kaliteli bir forvet almak için büyük çaba sarfeden sarı-lacivertli yönetime dün sunulan bir teklif ise işleri kolaylaştıracak cinsten...

Hürriyet'in haberine göre; Birleşik Arap Emirlikleri kulübü Al Ain’de kiralık olarak forma giyen Emmanuel Emenike ile uzun zamandır ilgilenen West Ham United, dün Fenerbahçe’ye resmi teklifini sundu. Beşiktaş'ın eski teknik direktörü Slaven Bilic’in çalıştırdığı West Ham, 10 milyon Euro (32.6 milyon TL) bonservis önerdi. Sarı-lacivertli yönetim ise 10 milyon Sterlin (43.1 milyon TL) talep etti.

FENERBAHÇE’YE GERİ DÖNEBİLİR

Sarı-lacivertli yönetimin planı, bu para ile önemli bir golcü transferi gerçekleştirmek. Emenike’nin West Ham’a gitmemesi durumunda Fenerbahçe’ye geri dönmesi de alternatifler arasında gösteriliyor ama teknik direktör Vitor Pereira buna karşı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.